Blijf op de hoogte van de geplande werken op de Oude Vest in Dendermonde.

Voetpad aan Hof van Saeys vrijgegeven

Het voetpad ter hoogte van het bouwproject Hof van Saeys is opnieuw beschikbaar. Sinds het begin van de werken werden voetgangers verplicht de straat over te steken. Het afgesloten voetpad werd dankbaar gebruikt als parkeerzone voor werkverkeer.

De bouwwerken zijn intussen een flink eind opgeschoten en op dit ogenblik worden volop ramen geplaatst in de ruwbouw. Dat de werken een nieuwe fase intreden is ook duidelijk door het verdwijnen van een van beide grote werfkranen die werden gebruikt.

Lees ook

Veiligheid en parkeren op de Oude Vest

Dinsdag 7 november 2023 presenteerde de stad een aantal parkeer- en veiligheidsmaatregelen voor de Oude Vest aan de middenstandsraad. Ingrepen die de

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *