Blijf op de hoogte van de geplande werken op de Oude Vest in Dendermonde.

Beste wensen voor alle bewoners en bezoekers

Het was op z’n minst gezegd een bewogen jaar, maar laten we vooral vooruit kijken. De verschillende werken op de Oude Vest schieten goed op. Op termijn wordt onze straat op die manier een aangenamer plaats om te wonen, te werken en te winkelen. De bouw van de nieuwe brandweerkazerne volgt een strak tempo. Ook het renovatieproject ‘Het Vaardeken’ werd intussen afgetrapt. Het dak van een deel van het commercieel centrum op de Oude Vest werd alvast afgebroken. Verder zal binnenkort de eerste ondergrondse parking op de bouwwerf Hof van Saeys worden aangelegd. Hopelijk zien we in 2022 de werkzaamheden net zo goed opschieten.

Hoe dan ook de allerbeste voor 2022 aan alle bewoners, bezoekers en winkeliers van de Oude Vest in Dendermonde. Met meer dan 2 miljoen euro extra op de rekening wordt de Oude Vest een pareltje. 😊 Cheers!

Lees ook

Veiligheid en parkeren op de Oude Vest

Dinsdag 7 november 2023 presenteerde de stad een aantal parkeer- en veiligheidsmaatregelen voor de Oude Vest aan de middenstandsraad. Ingrepen die de

Voetpad aan Hof van Saeys vrijgegeven

Het voetpad ter hoogte van het bouwproject Hof van Saeys is opnieuw beschikbaar. Sinds het begin van de werken werden voetgangers verplicht